Agencja interaktywna ClearSense zwycięzcą Zimowego Konkursu Google 2013

Firma ClearSense znalazła się, podobnie jak w ubiegłym roku, w gronie najlepszych agencji interaktywnych prowadzących kampanie SEMw Google.Konkurs, organizowany po raz drugi przez Google Polska, trwał od 01.01.2013 do 28.02.2013.

Warunkiem wzięcia udziału była współpraca z Google w ramach programu „Google dla Agencji”, czyli aktywne prowadzenie dla swoich klientów kampanii SEM, oraz złożenie indywidualnego zgłoszenia. W konkursie wzięło udział nieco ponad 200 firm.Zostały wyznaczone 3 grupy zwycięzców w zależności od liczby obsługiwanych kont oraz generowanych przez te konta obrotów. Firma ClearSense znalazła się w grupie firm z najlepszym wynikiem.

„Jest to duży sukces, który dowiódł profesjonalizmu i owocnej współpracy z ClearSense. Pozwolił także wyzwolić zdrową konkurencję między największymi graczami na rynku agencji interaktywnych. Cieszymy się, że znaleźliśmy się w tak prominentnym gronie zwycięzców. W przyszłym roku także postaramy się stanąć na podium” – powiedział Marcin Pawłowski, Kierownik Działu Marketingu i Sprzedaży, ClearSense.