centrumpkt.pl – dobry adres w sieci

Platforma centrumpkt.pl to efekt połączenia doświadczenia pkt.pl oraz home.pl – dwóch znanych i cenionych polskich firm. Platforma, która powstała w wyniku tej współpracy ma szansę stać się bardzo popularnym adresem wśród polskich przedsiębiorców. Szczególnie tych, którzy dopiero rozpoczynają swoją działalność.

Zarówno pkt.pl, jak i home.pl mogą pochwalić się ogromnym doświadczeniem we współpracy z różnego rodzaju gospodarczymi podmiotami, z tego doświadczenia bezpośrednio wynika pomysł i struktura centrumpkt.pl – ten jeden adres to połączenie wielu narzędzi internetowych.

Bardzo szeroka oferta centrumpkt.pl obejmuje zarówno standardowe produkty, jak hosting, sprzedaż domen, kreator stron www oraz sklepy internetowe, uzupełnione o szereg produktów poszukiwanych przez firmy na różnym etapie, np. VPS (Virtual Private Server), certyfikaty SSL, a nawet Office365.

Zróżnicowane pakiety pozwalają dobrać najlepszą ofertę do aktualnych potrzeb firmy lub konkretnego projektu, bez konieczności inwestowania dużych nakładów w obsługę lub oprogramowanie. Niemal w każdej kategorii klient ma możliwość wyboru najlepszej oferty z trzech propozycji.

Platforma ma być dla przedsiębiorców wsparciem już na etapie planowania działań w internecie. Za jej pośrednictwem możliwy jest więc zakup domeny (standardowej lub nowego

typu) oraz hostingu, dostępnego w trzech opcjach: start, business oraz premium, różniących się wielkością dysku oraz ilością kont e-mail. Dla firm, które mają lub planują duży ruch na stronie oraz dużą ilość produktów do wyboru zostały przygotowane trzy pakiety Virtual Private Serwer (VPS). Dzięki wygodnemu i taniemu kreatorowi stron internetowych w krótkim czasie i przy minimalnym wysiłku można stworzyć własną witrynę, wybierając właściwą ofertę z dostępnych opcji: basic, comfort lub professional. Warte uwagi są oferowane przez centrumpkt.pl e-sklepy, z których najmniejsza wersja (lite) daje możliwość zarządzania katalogiem 500 produktów w ofercie, a e-sklep professional katalogiem obejmującym do 10 000 produktów.

Ważną dla wszystkich klientów informacją jest fakt, że centrumpkt.pl korzysta z systemu bezpieczeństwa zgodnego z wymaganiami normy ISO 27001. System został zweryfikowany przez największą jednostkę certyfikującą systemy bezpieczeństwa informacji w Polsce – BSI Group Polska.

Cała oferta jest dostępna zarówno w abonamencie miesięcznym, jak i rocznym. Standardowo użytkownicy platformy mają do dyspozycji wsparcie techniczne dostępne przez kontakt z Biurem Obsługi Klienta.

„W świecie wirtualnym, który stał się już integralną częścią naszego życia, ważne jest, by łączyć oferty i udostępniać je w najprostszej formie. Platforma, którą stworzyliśmy w założeniach ma być takim centrum, w którym wszystko kupimy szybko i w dobrej cenie. Dzięki wyjątkowo szerokiej i elastycznej ofercie oraz wysokiej jakości oferowanych usług, firmy naszych Klientów, którzy skorzystają z oferty, mają szansę szybko zaistnieć w centrum uwagi finalnych odbiorców” – mówi Elżbieta Piotrowska-Krzak, kierownik ds. Rozwoju Produktów Online.

Centrumpkt.pl uzupełnia ofertę dotychczasowych usług marketingowych pkt.pl, dedykowanych firmom z sektora małych i średnich przedsiębiorstw.

Centrumpkt.pl. Pokaż swoją firmę w internecie.

Więcej informacji:

www.centrumpkt.pl