„Mamy WEB do reklamy”

Agencja interaktywna ClearSense systematycznie wzmacnia pozycję lidera rynku marketingu internetowego. Po bardzo spektakularnej i korzystnie odebranej przez rynek letniej kampanii „Poszerzaj swoje horyzonty z clearsense.pl” tym razem widzimy i słyszymy precyzyjny przekaz kierowany do firm poszukujących nowoczesnych i przede wszystkim skutecznych rozwiązań reklamowych – od października do grudnia trwa akcja „Mamy WEB do reklamy”.

Kampania przedstawia bogatą ofertę e-marketingowych produktów i usług oferowanych przez ClearSense, dzięki którym każda firma może skutecznie dotrzeć do swoich klientów. Zastosowany przekaz graficzny oparty na fonetycznej zabawie słowem „WEB” oraz przejrzystość komunikatu sprawiają, że jest on nie tylko czytelny, ale też zapada w pamięć z uwagi na niekonwencjonalność. Oprócz bardzo szeroko zakrojonej kampanii w Internecie, agencja ClearSense wykorzystuje całą gamę nośników outdoorowych, które widzimy we wszystkich dużych miastach oraz na najruchliwszych arteriach komunikacyjnych naszego kraju. Kampanii ClearSense nie sposób też nie usłyszeć w ogólnopolskich i lokalnych stacjach radiowych oraz w nie zobaczyć w prasie lokalnej. Bardzo ciekawym rozwiązaniem, które pojawia się w przekazie obecnym w tych mediach jest zaproszenie do bezpłatnych konsultacji z doradcami.

„Kampania reklamowa ma na celu zapoznanie firm z zakresem naszych usług i produktów, których łączne wykorzystanie daje gwarancję właściwego, stabilnego oraz przynoszącego profity funkcjonowania” – mówi Marcin Pawłowski, Kierownik Marki ClearSense.