Nowa kampania radiowa pkt.pl – Daj się znaleźć w Internecie!

W czwartek, 22 stycznia ruszyła nowa kampania radiowa pkt.pl. Kampania pod hasłem: Daj się znaleźć w Internecie ! kierowana jest tym razem nie do Kowalskiego - indywidualnego użytkownika wyszukiwarki pkt.pl, ale do sektora przedsiębiorców MSP.

W czwartek, 22 stycznia ruszyła nowa kampania radiowa pkt.pl. Kampania pod hasłem: Daj się znaleźć w Internecie! kierowana jest tym razem nie do Kowalskiego – indywidualnego użytkownika wyszukiwarki pkt.pl, ale do sektora przedsiębiorców MSP.

Od 1 października 2014 spółka pkt.pl, obecnie jako jedna z trzech firm w Polsce, posiada status Autoryzowanego Partnera MSP Google AdWords™ (więcej informacji).
Dzięki partnerstwu z Google, pkt.pl wspiera małe i średnie przedsiębiorstwa poprzez profesjonalne, kompleksowe i efektywne zarządzanie kontami AdWords. Działania marketingu zintegrowanego pkt.pl zapewniają właścicielom biznesu obecność i widoczność w sieci, a tym samym skuteczniejsze dotarcie do przysłowiowego Kowalskiego oraz innych przedsiębiorców, którzy właśnie w Internecie szukają produktów i usług. Tylko w 2014 roku klienci pkt.pl zrealizowali ponad 2 350 000 transakcji handlowych, na które przełożyło się 3 000 000 telefonów i blisko 1 700 000 wizyt na stronach www firm zarejestrowanych w bazie spółki.

„Kampania ma na celu zachęcić kolejnych przedsiębiorców, by nam zaufali i powierzyli promocję swojej firmy w Internecie specjalistom pkt.pl. Stoją za nami liczby dowodzące skuteczności naszych działań, a także wieloletnie doświadczenie i wiedza, dzięki którym łatwiej nam zrozumieć i wesprzeć biznes klienta” – mówi Anna Pszczółkowska Training & Business Development Partner.

Hasło kampanii jest spójne z przekazem graficznym i kampanią lead generation na www.pkt.pl.
Spoty radiowe emitowane są przez popularne stacje radiowe: Antyradio, Radio Zet Gold, Radio Plus Warszawa oraz Radio Plus Radom. Wkrótce spółka rozpocznie również kampanię radiową w ogólnopolskiej stacji Radio Zet.

Posłuchaj naszego spotu!