Serwis www.pkt.pl z 32 stronami tematycznymi

Spółka CS Group Polska Sp. z o.o. – właściciel www.pkt.pl największej w Polsce wyszukiwarki ofert firm, produktów oraz usług nieustannie rozwija swój serwis. Przypomnijmy, że w marcu br. spółka oddała do użytku Internautów pierwsze strony branżowe działające w ramach www.pkt.pl poświęcone tym produktom i usługom, których użytkownicy najczęściej poszukują w Internecie...

Spółka CS Group Polska Sp. z o.o. – właściciel  www.pkt.pl największej w Polsce wyszukiwarki ofert firm, produktów oraz usług nieustannie  rozwija swój serwis.

Przypomnijmy, że w marcu br. spółka oddała do użytku Internautów pierwsze strony branżowe  działające w ramach www.pkt.pl poświęcone tym produktom i usługom, których użytkownicy najczęściej poszukują w Internecie. Swój debiut miały wówczas strony tematyczne poświęcone branży rachunkowej oraz strony dedykowane popularnym urzędom oraz instytucjom publicznym.

Wychodząc naprzeciw różnorodnym potrzebom użytkowników Internetu właściciel serwisu przygotował strony dla kolejnych 30 branż.  „Projektując nowe strony tematyczne kierowaliśmy się zmianami w sposobie wyszukiwania informacji przez użytkowników. Skupiliśmy się na dostarczeniu najbardziej pożądanych treści tak, aby były one dostępne w jednym miejscu i  dawały naszym użytkownikom możliwie wyczerpującą odpowiedź na interesujące ich zagadnienie. Oprócz danych teleadresowych firm, użytkownik znajdzie w naszych serwisach kompletne informacje dotyczące zakresu oferowanych przez firmy usług wraz z informacjami o cenach ich świadczenia. Nasze dotychczasowe doświadczenia wskazują, że taki sposób przedstawiania informacji spotkał się dużym uznaniem naszych użytkowników.” – mówi Elżbieta Piotrowska-Krzak, Kierownik ds. Rozwoju Produktów Online.

Wśród najbardziej popularnych  witryn tematycznych znalazły się te poświęcone m.in. usługom budowlanym, warsztatom samochodowym, specjalistycznym przychodniom, usługom kosmetycznym, pogrzebowym, weterynarzom, branży meblowej oraz wiele innych.

Wszystkie  bloki w 32 kategoriach branżowych znajdują się tutaj:  www.pkt.pl/informacje

Już wkrótce na www.pkt.pl  pojawią się dwie kolejne strony tematyczne –  turystyka i podróże oraz apteki.