Spółka CS Group Polska połączyła się z Agencją Interaktywną ClearSense.

W związku z dynamicznym rozwojem usług internetowych z portfela Grupy Kapitałowej CS Group Holding, spółka CS Group Polska Sp. z o.o. (dawniej pkt.pl Marketing Zintegrowany Sp. z o.o. – właściciel m.in. serwisu www.pkt.pl) połączyła się ze spółką ClearSense S.A. Sp.k. Spółka CS Group Polska Sp. z o.o. wstąpiła we wszelkie prawa i obowiązki Spółki ClearSense S.A. Sp.k.

Rynek się zmienia, nasi Klienci oczekują kompleksowej obsługi i dostępu do najnowszych rozwiązań i narzędzi marketingowych. Analizujemy zmiany rynkowe oraz podążamy za obowiązującymi trendami w zakresie marketingu internetowego. Połączenie spółek to krok w kierunku konsolidacji wszystkich naszych usług i marek, aby jak najlepiej dopasować ofertę do wymagań i potrzeb użytkowników naszych produktów.” – mówi Piotr Dębski, Dyrektor Marketingu oraz Członek Zarządu w spółce CS Group Polska Sp. z o.o.

„W grupie jesteśmy silniejsi, dysponujemy bardzo szerokim wachlarzem kompetencji, a nasze produkty wzajemnie się uzupełniają, aby dać klientowi najwyższy zwrot z inwestycji. Jako grupa  z bardzo dobrze zorganizowanym działem sprzedaży jesteśmy też atrakcyjnym podmiotem biznesowym, co w przyszłości pozwoli nam na pozyskiwanie wiodących  partnerów i najlepszych rozwiązań dla nas i naszych klientów.” – dodaje Marcin Durzyński, Dyrektor Sprzedaży oraz Członek Zarządu spółki CS Group Polska Sp. z o.o.

Znak towarowy „ClearSense” oraz serwis internetowy www.pkt.pl pozostają  nadal kluczowymi markami z oferty CS Group Polska Sp. z o.o. w zakresie marketingu internetowego.