Z nami zarabiasz nawet kiedy odpoczywasz – letnia kampania radiowa pkt.pl

icon-socialsLato nadchodzi wielkimi krokami, warto więc zaplanować nie tylko wakacje, ale również strategię działania firmy w czasie wakacji. Zachęca do tego pkt.pl Marketing Zintegrowany w kampanii radiowej, która właśnie ruszyła na antenie Radia Zet. Kampania skierowana do właścicieli małych i średnich firm.

Lato nadchodzi wielkimi krokami, warto więc zaplanować nie tylko wakacje, ale również strategię działania firmy w czasie wakacji. Zachęca do tego pkt.pl Marketing Zintegrowany w kampanii radiowej, która właśnie ruszyła na antenie Radia Zet. Kampania skierowana do właścicieli małych i średnich firm zaprasza przedsiębiorców do współpracy z pkt.pl hasłem:

Z nami zarabiasz nawet kiedy odpoczywasz.

pkt.pl do dyspozycji swoich Klientów oddaje 250 specjalistów, którzy zaplanują i zrealizują działania w obszarze marketingu zintegrowanego zapewniając swoim Klientom widoczność w sieci oraz skuteczniejsze dotarcie do finalnego odbiorcy. Według badań przeprowadzonych przez Gemius Polska, tylko w ostatnim roku co drugi użytkownik dokonał transakcji handlowej w firmie znalezionej na www.pkt.pl, dzięki czemu Klienci serwisu przeprowadzili w sumie 2 350 000 transakcji handlowych.

„Ponad 40 000 Klientów pkt.pl Marketing Zintegrowany to również 40 000 indywidualnych kampanii, które planujemy i wnikliwie analizujemy. Mamy nie tylko ogromne doświadczenie, ale przede wszystkim świetnych specjalistów, którzy to doświadczenie stale poszerzają. Warto je wykorzystać do rozwoju własnego biznesu, szczególnie kiedy sami będziemy odpoczywać” – zauważa Anna Pszczółkowska Training & Business Development Manager.

Spoty radiowe emitowane są na antenie Radia Zet. Kampania potrwa od 15 do 28 czerwca br.

Posłuchaj naszego spotu.