Zmiana nazwy spółki pkt.pl Marketing Zintegrowany Sp. z o.o.

Mamy przyjemność poinformować, że z dniem 5.10.2015 r. nastąpiła zmiana nazwy spółki pkt.pl Marketing Zintegrowany Sp. z o.o. z siedzibą w Bydgoszczy, ul. Kasztanowa 57 na: CS Group Polska Sp. z o.o

CS Group Polska Sp. z o.o.

Zmiana związana jest kolejnym etapem rozwoju firmy – poszerzeniem oferty oraz zakresu usług. Kierunek rozwoju naszej Spółki nadal wyznaczają zintegrowane działania marketingowe kierowane do sektora Małych i Średnich Przedsiębiorstw, prowadzone w Internecie, których celem jest osiągnięcie jak najwyższych współczynników konwersji, przekładających się na efekty sprzedażowe Naszych Klientów.

Rynek się zmienia, Nasi Klienci oczekują kompleksowej obsługi i dostępu do najnowszych rozwiązań i narzędzi marketingowych. CS Group Polska to krok w kierunku konsolidacji wszystkich naszych usług i marek w celu jak najlepszego dopasowania oferty do wymagań Klienta, zmian rynkowych i potrzeb użytkowników naszych produktów.